SÈNIOR MASCULÍ FASE REGULAR (JORNADA 25)

C.B. Puig-Reig vs Bàsquet Piera… 59-58

 

Partit trampa jugat contra un dels equips de la part baixa de la classificació on el Piera no té més opció que presentar-se amb la meitat de la plantilla.

 

Joc constant d’estira i arronses on el marcador variava poc en puntuació. La tònica del joc iniciada pels visitats era majoritàriament dominant però la manca d’encert de cara a cistella i el no poder donar el 100% a pista degut a la falta de canvis ens va fer arribar a la mitja part amb un resultat 33-35.

 

El Puig-Reig que no dubtava en aprofitar les oportunitats poc a poc va anar imposant-se a pista fins arribar a un estira i arronsa encara més marcat on constantment el resultat ballava d’un o dos punts, com a molt. Al final del tercer quart els locals es van imposar amb un marcador 49-46 que assegurava uns últims 10 minuts intensos. Durant l’últim parcial, tot i el notable desgast físic, el Piera va aconseguir distanciar-se 5 punts però a partir del minut 6 va ser incapaç d’encistellar. Un parell de faltes realitzades als últims minuts del partit en un intentat d’augmentar la intensitat en defensa, una robada de pilota a falta de 15 segons i una cistella local quedant-ne 4 va propiciar el que va acabant sent una derrota 59-58.

 

 

Res a retreure als nostres 7 jugadors que van ser capaços de tenir un bon joc sense omplir-se de faltes i van ser capaços de mantenir-se sense afluixar el ritme a pista. El que hauria pogut ser un partit a priori sense masses complicacions va resultar un matx ajustat i que se’ns va escapar als últims 4 segons de joc.Queda palès que no és possible acudir a un partit únicament amb la meitat dels jugadors de la plantilla.

 

 

RESULTATS QUARTS (local-visitant):

  • 1r parcial: 15-17
  • 2n parcial: 18-18
  • 3r parcial: 16-11
  • 4t parcial: 10-12

 

Jugadors del bàsquet Piera:Roger Claraso, Fran Vaz, Jonathan Garriga, Xavi Fernàndez, Carlos Duarte i Miquel Ribas.

 

Entrenadors: Emili Díez i Anna Riba.