Senior Masculí – Fase Previa Senior B (Jornada 5)

 Bàsquet Piera 76-88 C.B. Llívia – Puigcerdà

Sisè partit pels pierencs que encaren motivats pels resultats optimistes de l’últim partit i de la bona feina en els entrenaments.
El partit va començar ajustat amb un estira i afluixa a nivell d’anotació entre els dos equips amb un encert de 5 triples per part del Piera que va permetre que es pisicionès capdavanter en el marcador (23-21). El segon parcial va començar amb intensitat defensiva per part dels locals, cosa que els va ficar ràpidament en bonus. Tot i això però,  el resultat el marcador es va mantenir ajustat arribant a la mitja part amb marcador 40-41.
La segona meitat del partit va començar amb un Piera tens degut al canvi de cistella, amb un atac desorganitzat i amb poc encert al tir. El Llívia va aprofitar l’oportunitat per distanciar-se en el marcador tot i les faltes comeses deixant un parcial de 15-31. L’últim quart el joc es va tornar a igualar ja que els pierencs van tornar a entrar en una bona dinàmica de joc que van saber mantenir tot i l’expulsió per faltes de dos dels seus jugadors. Tot i l’esforç per remuntar i el fet de guanyar el parcial, malauradament no va ser possible reduir la diferència al marcador. Resultat final 76-88.
Derrota amb regust a victòria pels nostres jugadors on cada dia poc a poc van definint més el seu joc i van fent ús de les seves armes a pista. Molt contents amb el resultat. Seguirem treballant!
RESULTATS QUARTS (local-visitant):
– 1r parcial: 23-21
– 2n parcial: 17-20
– 3r parcial: 15-31
– 4t parcial: 21-16
Jugadors del bàsquet Piera: Tony Toledano, Dani Becerra, Roger Claraso, Miquel Ribas, Fran Vaz, Jonathan Garriga, Ferran Claramunt, Àlex Bometón i Marc Font..
Entrenadors: Francisco Díaz i Anna Riba.