Senior Masculí – Fase Previa Senior B (Jornada 3)

Bàsquet Piera 63-88 Bàsquet SAMÀ Vilanova-SMB

Partit que va començar amb un Piera capdavanter i encertat a cistella però desordenat en l’atac, deixant un parcial 21-14. Durant el segon quart dificultats importants en la defensa, on els pierencs no arribaven a puntejar els tirs exteriors, van fer que al minut 3 els visitants els haguessin arribat a aconseguir el mateix marcador. Tot i demanar dos temps morts per intentar solucionar-ho, els jugadors no van ser capaços de corregir-ho permetent un parcial 11-31.
Després del descans el Piera va sortir concentrat i amb una molt bona dinàmica de joc i de treball va remuntar en el marcador fins a situar-se a 4 punts per sota del Vilanova. Malauradament durant el minut 6, l’expulsió d’un dels nostres jugador va desestabilitzar l’equip i va permetre que els visitants tornessin a posar distància en el marcador deixant un parcial 20-20. Durant l’últim quart uns pierencs desconcentrats no van poder aturar els atacs dels visitants i van retornar a la rutina d’atacs curts finalitzats en tirs que no tenien encert. Resultat final: 63-88.
Una altra derrota dura pels nostres jugadors que esperem que serveixi per créixer i començar a demostrar, poc a poc, la qualitat real de l’equip. Seguirem treballant!!
RESULTATS QUARTS (local-visitant):
– 1r parcial: 21-14
– 2n parcial: 11-31
– 3r parcial: 20-20
– 4t parcial: 11-23
Jugadors del bàsquet Piera: Eloy Lavado, Dani Becerra, Roger Claraso, Fran Vaz, Jonathan Garriga, Ferran Claramunt, Marc Font i Carlos Duarte.
Entrenadors: Francisco Díaz i Anna Riba.