Senior Masculí – Fase Previa Senior B (Jornada 1)

C.B. Masquefa 61-47 Bàsquet Piera

Partit que es plantejava important pel Piera ja que apart de ser el primer partit de la temporada, jugava contra el rival més pròxim i més conegut per tots els nostres jugadors.

 

El partit va començar ajustat amb un estira i afluixa entre els masquefins i els pierencs que va decantar-se de cara als locals a partit del minut 5 del parcial, deixant un resultat 15-9.

El joc va continuar amb encert i control del Masquefa per sobre d’un Piera que va perdre el cap i es veia incapaç de jugar possessions mínimament llargues i no podia fer res més que fer tirs, quan la cistella i la pilota no acompanyaven. Tot això va permetre que els locals aconseguissin un parcial 14-8.

 

La segona meitat del partit va començar amb un Piera que va sortir concentrat del vestuari i amb les coses a fer clares. Un atac més pausat, amb possessions més llargues i defensa va permetre als visitants retallar 13 punts al marcador i col·locar-se 3 punts per sota dels locals al minut 6 del parcial. A partir d’aquell moment, però un seguit de faltes xiulades en contra dels pierencs que van frenar el seu progrés i van aconseguir que els jugadors se’ls tornès a fer difícil jugar de manera ordenada. Durant l’últim quart, el joc dels dos equips va pujar d’intensitat i això es veu reflexat amb el gran nombre de tirs lliures que es van llençar en ambdós bàndols. Els visitants que lluitaven per no allunyar-se del marcador van rebre l’expulsió d’un dels seus jugadors a menys de dos minuts de finalitzar el partit. Resultat final 61-47.

 

Dura derrota pels nostres jugadors que esperem que ens hagi servit per centrar-nos en el joc i poder millorar el nostre joc cada dia, podent així mostrar cada vegada més el seu talent i fortaleses durant els propers partits.

 

RESULTATS QUARTS (local-visitant):

– 1r parcial: 15-9

– 2n parcial: 14-8

– 3r parcial: 12-13

– 4t parcial: 20-17

 

Entrenadors: Francisco Díaz i Anna Riba

Jugadors: Eloy Lavado, Tony Toledano, Dani Becerra, Roger Claraso, Fran Vaz, Jonathan Garriga, Ferran Claramunt, Àlex Bometón, Marc Font i Carlos Duarte.