SÈNIOR MASCULÍ – FASE PRÈVIA (JORNADA 21)

A.E.MVP Cervelló vs Bàsquet Piera… 73-59

 

Partit que presenta important contra els segons classificats de la lliga.

 

El partit s’inicia amb joc ajustat cara a cara entre el Cervelló i el Piera on poc a poc els segons s’han anat adelantant al marcador amb constància i esforç, deixant un resultat 19-24. El joc segueix amb un equip visitant dominador en ritme, però que a partir del minut 5 comença a tenir més dificultats degut al joc més agressiu i intens dels locals. Tot i això, però, és capaç de mantenir-se capdavanter i arribar a la mitja part amb un marcador 32-35.

 

La segona part està completament marcada per un joc agressiu del Cervelló que ha aconseguit poc a poc desconcentrar als nostres jugadors disminuint-ne molt l’encert a cistella i la intensitat en defensa. Tot i això el marcador seguia sent molt competit amb una puntuació 52-50. A l’últim període, però, un arbitratge cada vegada era més desequilibrat i permissiu ha tret del partit als pierencs que ja duien a terme atacs precipitats, on no eren capaços d’encertar els tirs. Dificultats també en la intensitat en defensa ja que cada vegada estaven més carregats de faltes. Això s’ha traduït en problemes en atac degut a les suposades infraccions en atac xiulades. Finalment cursades les expulsions de dos dels interiors, ha portat un sentiment de frustració global a l’equip i un marcador de 73-59.

 

 

Partit molt ben treballat per tot l’equip, sobretot a l’inici amb el joc interior. Malauradament, però no ens hem pogut imposar al control que suposava jugar contra equips amb tanta veterania. Cal aprendre a mantenir el cap més fred en moments tensos i ser valents per sortir de la zona de confort i trencar patrons habituals en front les dificultats.

Cada dia es veu més l’evolució i el treball dels nostres jugadors, molt contents!

 

RESULTATS QUARTS (local-visitant):

  • 1r parcial: 19-24
  • 2n parcial: 13-11
  • 3r parcial: 20-15
  • 4t parcial: 21-9

 

Jugadors del bàsquet Piera: Eloy Lavado, Dani Becerra, Roger Claraso, Fran Vaz, Jonathan Garriga, Ferran Claramunt, Àlex Bometón, Xavi Fernàndez, Marc Font i Carlos Duarte.

 

Entrenadors: Francisco Díaz, Emili Díez i Anna Riba.