SÈNIOR MASCULÍ-FASE PRÈVIA (JORNADA 18)

Bàsquet Piera – Els Monjos BC H… 82-37

 

Partit marcat per un dia diferent en el qual els jugadors de l’equip mini van poder ser sèniors per un dia i compartir amb ells el partit.

 

Inici ajustat respecte els dos equips on els locals, com sempre, van adaptar-se al ritme dels contrincants. Poca pressió a la sortida de pilota i poca defensa  ens va portar a un parcial lent de 19-12 remuntat durant els últims 2 minuts. Els segons 10 minuts es van veure marcats per una escassa anotació en ambdós equips i amb un augment de les faltes xiulades. L’equip a trets generals va millorar tant en defensa com en atac, però va lluir la manca d’encert, ja que només els va ser possible al principi i al final. Marcador a la mitja part: 28-19.

 

Afortunadament passat el descans de la mitja part l’equip va ser capaç de sortir amb un to molt diferent a pista. Es va poder començar a veure un joc més ràpid, àgil i agressiu on els Monjos va començar a tenir series dificultats tan en atac com en defensa. L’últim període marcat per la lesió de dos dels nostres jugadors va seguir però amb la intensitat ja més habitual en el nostre equip deixant un marcador final 30-10.

 

 

Hem de seguir treballant per aprendre a fer servir les nostres eines de joc, però sobretot a creure en nosaltres mateixos i saber que tenim qualitat de sobres per poder dominar el partit des del minut 0.

 

RESULTATS QUARTS (local-visitant):

  • 1r parcial: 19-12
  • 2n parcial: 9-7
  • 3r parcial: 24-8
  • 4t parcial: 30-10

 

Jugadors del bàsquet Piera: Eloy Lavado, Dani Becerra, Fran Vaz, Jonathan Pons, Ferran Claramunt, Àlex Bometón, Xavi Fernández, Carlos Duarte, Aaron Serrano i David Vilalta.

 

Entrenadors: Emili Díez, Francisco Díaz i Anna Riba.