SÈNIOR MASCULÍ Bàsquet Sitges B 59 – Bàsquet Piera 66

 

Un gran primer quart dels visitants on van plasmar l’ilusió de fer un gran partit contra un equip plagat de jugadors amb experiencia a categorías més altes va fer que acabem els primers 10 minuts de joc amb un parcial a favor de 12-22.

Després d’haver sigut dominat totalment en quan a ritme de partit, en els primers compasos del segon quart el Sitges va estar realment dur i aconsegueix remontar la renda en contra en només uns minuts. Tanquem el segon quart amb un triple sobre la botzina que li dona momentum al equip de camí a vestidors.

Un tercer quart en el que sembla que s’ens acabaven las idees i els esforços físics de tot l’equip per contrarrestar el inmens joc interior del rival comença a passar factura. Fa que ens anem al inici del últim quart amb set punts consecutius encaixats.

I aquí, als últims 10 minuts de partit és quan l’equip decideix anar a morir amb el que li queda dins i no només mostra una millor lectura tàctica del que passava a la pista, si no que a més l’ excés de concentració ens porta a tenir uns grans porcentatges i tancar el partit.

Un bon treball al dia a dia, i una gran fortaleça mental comencen a ser la nostra identitat!