Pre-Mini Mixte – Fase Previa Nivell C (Jornada 2)

Bàsquet Piera 23-73 C.B. Viladecans 

Des d’un principi el partit contra el Viladecans no es presentava de forma favorable cap els locals, ja que els joves jugadors ja començaven amb el partit perdut degut a una alineació indeguda al presentar-se només set jugadors. Malgrat aquest inconvenient, els pierencs van sortir a jugar el seu partit amb moltes ganes. El primer quart es va afrontar amb ganes de competir, ja que els locals només el van perdre per un punt. Aquesta competència es va seguir durant la primera meitat, on es podia observar una gran millora vers les carències defensives que es van presentar en l’anterior partit degudes a la falta d’experiència de la gran majoria de jugadors(que aquest era el seu segon partit). Malgrat aquestes ganes de competir i la intensitat dels locals, els visitants mostraven tenir més experiència i edat que els nostres joves jugadors fent que el Piera tingués problemes en la sortida de la pilota. Tot i així, els pierencs els van guanyar el 4t quart.
La segona meitat del joc va fer notar la fatiga dels jugadors locals, allunyant-se més encara del marcador. Però els pierencs van seguir jugant amb intensitat encara que el partit no se’ls presentava favorable, mostrant una bona actitud dels jugadors. La segona meitat a més, va mostrar les dificultats que té l’equip en la sortida de pilota a més del problema que es té amb els passes. Malgrat la diferència en el marcador, l’equip pierenc pot estar orgullós d’haver fet un partit intens i amb bona actitud amb només set jugadors, però sobretot, pot estar orgullós d’haver passat una bona estona jugant a bàsquet.

Del partit cal destacar tres punts: en primer lloc es pot observar una millora en el balanç defensiu que es va treballar al llarg de la setmana; en segon lloc es troba una millora en l’actitud dels jugadors en defensa i en atac, sent més solidaris en aquest últim i duplicant la puntuació que van fer en el darrer partit; i finalment en tercer lloc es poden observar les dificultats que té l’equip davant els passes, sent un punt que s’ha de treballar en les pròximes setmanes.

Jugadors: Khalil, Marc, Dani, Guillem, Cristian, Mario, Zacarias.

Entrenadors: Gerard Terrón, David Muñoz.