PRE MINI MASCULÍ FASE REGULAR ÚLTIMA JORNADA

C.B Gavà 2 40-58 Bàsquet Piera
L’últim partit de la temporada va ser una bona manera de culminar el curs del premini. Primer de tot, es va presentar davant un equip amb 7 jugadors, tenint guanyat des d’un inici el partit per alineació indeguda. Malgrat això, la alineació indeguda no va ser impediment per part del Gavà a posar les coses difícils als nostres jugadors. Aquests van començar el partit de forma irregular, veient-se superats en quant a intensitat als rivals. No obstant, es van veure bones combinacions en atac que no van poder ser culminades degut a la mala fortuna de cara a la cistella. A partir del tercer quart però, l’actitud de l’equip va canviar, concentrant-se plenament en el partit. Això es va traduir en una defensa potent i en un atac on, la mala fortuna anteriorment esmentada no va ser un impediment per acabar imposant-se en el marcador.
Així doncs, el premini finalitza la temporada amb un balanç positiu de 9 victòries en 12 partits, destacant-ne sobretot la tornada, on només es va concedir una derrota a casa dels campions.
Jugadors: Khalil (2), Marc (7), Adam (22), Zacarias (24), Mario (26), Víctor (30), Cristian (33), Guillem (41), Dani (44), Pau (45) i Nabil (47)
Entrenador: Gerard Terrón