Mini Mixte – Fase Previa Nivell C (Jornada 5)

 Bàsquet Piera 65-57 Òdena C.B

Afrontem el segon derbi anoienc de la temporada rebent al fins ara invicte Òdena. El partit comença amb un alt índex d’efectivitat per ambdues parts, el que feia preveure un match molt igualat.
Arribat al segon quart el Piera aconsegueix una renda de 10 punts que seria la clau de volta del partit. Els següents quarts van ser molt igualats però encara favorables mínimament als locals fins arribar al descans amb 13 punts a favor. Les coses no podien anar millor!
A la segona part el partit es va trencar una mica i es va viure un frenètic estira i arronsa en el marcador, quan Òdena escurçava distàncies, el Piera les recuperava i Òdena insistia de nou. Durant tot el partit el Piera va estar altament encertat en accions individuals trencant la defensa visitant, però no va ser capaç de matar el partit fruit de la poca efectivitat en la distància que en qualsevol altre dia els hagés donat una victòria amplia.
El Piera arribava al darrer quart amb una renta de 7 punts, però amb dinàmiques contraposades desprès del 7è quart en que l’Òdena s’havia reforçat moralment desprès de reduir distàncies, mentre que el Piera arriba després d’una sequera anotadora gens habitual. Així que el darrer quart seria decisiu, tal com es preveia a inici de partit.
En 1 minut els visitants s’havien col·locat a només 3 (60-57). Els nostres tiraven més de cor que de cap, però el partit ja havia entrat en una fase molt complicada per nens de tant curta edat, calia fer un canvi de xip i sobreposar-se a l’adversitat. Des de la banqueta les instruccions eren continues i des de la graderia els crits d’ànim no van parar en cap moment. Tot plegat, va donar el seu fruit i els blanc i blaus van trobar la seva recompensa en forma de 5 punts que van aturar les aspiracions de remuntada dels visitants, en un final de partit no apte per cardíacs.
Arribem al final de la primera volta líders, empatats de punts amb Òdena. No cal dir que la segona volta es preveu difícil sobretot quan caldrà visitar 3 pistes complicades com les de Castellbisbal, Capellades i Òdena just al darrer partit de la temporada. Però l’equip ja ha donat senyals d’identitat que caldrà continuar treballant dia a dia per estar preparats a tot.
Piera: Joel, M.Martos, Jordi A., Haytam, Ali, Gorka, Biel, Jan, Dani, M.Tomàs, Marc i Edgard
Entrenadors: Fran Vaz, Gerard Terrón i Miquel Ribas

Piera: Dani, Marc, Joel, Martí T., Ali, Jordi A., Biel, Gorka, Martí M, Jordi P., Haytham i Jan

Parcials:
13-13
12-2
2-0
10-9
6-12
16-9
1-8
5-4
Crònica: Xavier Albert