MINI MASCULÍ – FASE REGULAR (JORNADA 9)

BÀSQUET PIERA… 65
IGUALADA B… 52

Rebre el líder sempre és motivador, però cal una dosi extra de disciplina i saber canalitzar els nervis i emocions en benefici propi. Si això ja no és una tasca fàcil pels adults, ho és menys per nens de 10-12 anys.
Arribem al partit amb baixes de Pons i Ali per lesió. Jan causa baixa durant l’escalfament i Jorge es lesiona a mig partit. Amb aquest panorama, el partit ha estat de tot menys un camí de roses, i el cos tècnic han hagut d’improvisar solucions a cada entrebanc.
Els 5 primers quarts els dos equips s’han mesurat les forces, amb parcials molt ajustats, on cap equip ha pogut agafar distàncies. Al sisè quart el Piera ha donat petites senyals de cansament i els Igualadins han aprofitat per situar-se 7 amunt just abans d’encarar el tram final.
Però el millor estaria per arribar. Al setè quart el Piera ha fet un pas endavant i ha signat un dels millors quarts d’aquesta temporada. Han carregat de faltes al rival, 2 jugadors han arribat a la cinquena, han fet penetracions, han fet taps, han recuperat pilotes i han tingut encert en tir exterior, mentre l’Igualada s’anava enfonsant poc a poc. Ja se sap que en el bàsquet hi ha dinàmiques positives o negatives, doncs la positiva del Piera, ha estat molt més positiva que la de l’Igualada, i si veníem del 6è quart d’un parcial de 2-10 favorable a l’Igualdada, al setè el parcial de 17-2 favorable al Piera ha fet molt més mal en els visitants.
S’arriba al vuitè quart amb el Piera 8 amunt, no val a badar! La grada està amb els seus, junts ho farem possible! Treball, treball i més treball. Es palpa la seguretat en els nostres jugadors, els tècnics no deixen escapar cap oportunitat per donar instruccions. Fins hi tot hem vist organitzar posicions tàctiques en una la sortida de banda. El Piera continua agafant avantatge i… final del partit!!!
Avui tot l’equip ha estat a l’altura de les circumstàncies que demanava el partit, jugadors, tècnics i afició. El Piera ha merescut la victòria davant d’un rival molt i molt digne, que ens carrega d’energia per afronten el que queda de temporada amb una dosi extra de motivació.
La setmana vinent partit important a Roquetes! A qui a la primera ronda vam guanyar ratllant l’èpica. Per saber si continuem aspirant a tot fins el darrer moment, cal anar partit a partit.

Pel Piera: Gorka, Martí Tomàs, Martí Martos, Marc, Jordi A, Dani, Haytham, Edgard, Joel, i Jorge.
Entrenadors: Fran, Gerard i Miki