Mini – Fase Regular (Jornada 6)

Els Monjos BC 58-100 BÀSQUET PIERA

L’inici del partit se li ha fet costa amunt al Piera. Els del Penedès es trobaven còmodes en la seva pista, i han aprofitat l’alçada i la qualitat dels seus jugadors per anar davant del marcador. Malgrat l’embranzida inicial dels 3 primers quarts el Piera ha aguantat el tipus i s’ha mantingut dins del partit.
A partir del tercer quart el partit ha donat un tomb de 180º, el Piera ha entès que havia de treballar millor la defensa per poder aturar la capacitat anotadora dels locals, el que de retruc ha provocat augmentar el nostre atac. D’aquesta manera hem passat d’anar perdent per la mínima a anar al descans 12 per sobre.
A la represa el Piera a continuat amb la mateixa tònica, gaudint del treball en defensa que acabava donat fruits en atac col·lectiu, cosa que ha fet que tots els jugadors acabessin anotant. Especial menció avui en l’encert exterior que ha permès guanyar un partit complicat per més de 40 punts, i fent que sembli fàcil el que realment és difícil.

Piera: Jorge, Jordi Pons, Joel, Martí Martos, Biel, Jan, Jordi Albert, Haytham, Dani, Ali, Martí Tomàs. Entrenador: Fran Castillo