26/10 CB Artés 56 – Infantil Masculí 62

 

El primer quart ha resultat un reflex fidel del que seria la resta de partit.
Ens trobem davant de dos equips amb les forces molt equilibrades en la que els petits detalls marcarien la diferència als dos costats de la pista. El intercanvi de cistelles ha estat la tònica predominant d’aquest quart però, gracies a un bon final de quart per part dels nostres jugadors, situem un mínim avantatge de 15-20 al marcador.

En el segon quart s’imposen de manera clara les defenses envers els atacs. Poca fluïdesa en tots dos equips acompanyades d’errades forçades per l’equip contrari provoquen poques cistelles, finalitzant amb el resultat de 21-29

La segona meitat de partit s’inicia amb una dinàmica molt més anotadora per part dels nostres jugadors. Segueix faltant fluïdesa en el moviment de pilota en joc posicional, però diverses cistelles fàcils en contraatac i la realització de dos triples pràcticament consecutius permeten obrir una escletxa de +16 al marcador (32-48).
En els últims minuts de quart l’equip rival puja la línia de pressió i ens recuperen diverses possessions en camp propi que propicien cistelles fàcils i ràpides. Això situa el 38-48 a la finalització del tercer dels quarts.

El inici de darrer quart suposa una continuació del seu predecessor.
L’equip local aprofita la dinàmica positiva en atac per escurçar la diferència al marcador.
Errades defensives permeten tirs exteriors que els jugadors locals aprofiten, anotant dos llançaments de triple de manera pràcticament consecutiva, i se situen a únicament 2 punts de diferència
Els nervis fan acte de presència i es tradueixen en un atac poc fluid per part de tots dos equips, produint-se intercanvi de cistelles.
Tot i això, els nostres jugadors han mostrat un gran caràcter competitiu en els darrers minuts de partit, realitzant accions de mèrit que han permès situar el 56-62 final al marcador.

L’actitud i l’esforç per part dels nostres jugadors i, gràcies a l’empenta rebuda des de la grada, han resultat diferencials per decantar el resultat final. Seguim treballant.

Bàsquet Piera: Joan, David, Jorge, Gorka, Martí, Biel, Edgard, Jordi, Haytam, Rida i Brayan.
Entrenadors: Àlex Juez i Adrià Valle.

Never too high, never too low