07/03/20 IM 67-CB Sant Pere Blanc 31

7/3/20

Aques dissabte es va dsiputar el darrer partit de la primera volta de la competició contra el CB Sant Pere.

Els nsotres jugadors esperaven impacientment a causa de la derrota del darrer encontre aquest partit, i ho havien demostrat amb una gran setmana d’entrenaments.

Comença el partit. Els nostres jugadors dominen a pista des del primer moment, però aquestes sensacions no es transmeten al marcador degut a errades sota cistella. Tot i així arribem al final del perimer quart amb una aventatja de 7 punts.

En el segon quart seguim sumant diferències al marcador pero els erros persisteixen en el nostre joc, això fa que arribem al descans amb poc més de 10 punts de diferència a favor.

Comença el tercer quart, aquest si, és el decissiu. Els nostres jugadors pugen el ritme tant al camp defensiu com a l’ofensiu. el nivell de joc evoluciona i aconseguim obrir una gran fisura al marcador i a la moral del contrincant. Arribem al 4t quart amb 49-21 al marcador.

Però el partit encara no ha acabat, no ens podem relaxar. Sortim al darrer quart amb ganes de sentenciar el pertit, i ens mantenim en una linea similar a l’anterior quart.

Finalment, obtenim la merescuda victòria, treballada pels nostres nois. Endavant, cal seguir així!!

marcador final: 67-31

Jugadors: Joan, david, Jorge, Gorka, Martí, Biel, Edgard, Jordi, Haytam, Rida i Brayan

Entrenadors: Àlex Juez i Adrià Valle.

 

“Anything left to prove”