Cadet Masculí – Fase Regular (Jornada 4)

Se casal vilafranca negre 45-75 Bàsquet Piera B

 

Primera victòria a domicili del cadet B davant el SE Casal Vilafranca Negre i es posa en quarta posició.

El primer quart va ser molt igualat i amb diversos intercanvis de cistelles entre els 2 equips. Als pierencs els hi costava estar concentrats en defensa, per això el primer parcial va ser de 16-14 favor dels de Vilafranca.

En el següent quart el Piera es va focalitzar en fer una bona pressió en defensa per tal d’aconseguir més opcions en atac, i aprofitant la manca de defensa dels de Vilafranca, els pierencs van aconseguir posar el marcador a favor amb un parcial de 08-17 deixant el resultat final de la mitja part a 24-31.

En l’inici de la segona meitat els de Vilafranca van entrar molt concentrats en el joc i en el i en el minut 5 van aconseguir col·locar-se a només 2 punts de diferència però així i tot el Piera va aconseguir salvar el quart amb el resultat final de 37-47 a favor seu.

El últim quart va ser el reflexe de la defensa del Piera i de la falta d’intensitat del Vilafranca on els pierencs va fer un parcial de 08-28 deixant el marcador final del Partit de 45-75 i endur-se la primera i merescuda victòria de la temporada.

Parcials:
1r Quart: SE Casal Vilafranca Negre 16-14 Bàsquet Piera B
2n Quart: SE Casal Vilafranca Negre 08-17 Bàsquet Piera B
3r Quart: SE Casal Vilafranca Negre 13-16 Bàsquet Piera B
4t Quart: SE Casal Vilafranca Negre 08-28 Bàsquet Piera B

Jugadors: Raúl Alonso, Arturo Cardenal, Guillem BlancoMarti Boquera, Jan Boada, Carlos Morillo, Joel TerronDidac Rodriguez, Arnau Cesar i Llorenç Serrataco.

Entrenador: Omar El Fedli