Cadet Masculí – Fase Regular Nivell C2 (Jornada 3)

Bàsquet Piera B 61-69 C.B. Viladecans Vermell

 

Segona derrota del Cadet Masculí B que cau davant el C.B. Viladecans Vermell que encara no havia jugat cap partit en aquesta fase previa.

Al començament del primer quart el Cadet B del Bàsquet Piera no van saber parar el constant atac del Viladecans. En el minut 4 els de Viladecans portaven un avantatge de 6 punts deixant el marcador en un 3-9 però el Piera va reaccionar a l’instant i van remuntar deixant el marcador 12-9 en el minut 6 de joc. Tot i això els de Viladecans es van endur el resultat favor al final del primer quart amb un 23-17.

En el segon quart el Piera va estar més constant en la defensa fent que el Viladecans anotes només 8 punts, i gràcies a la seva defensa es va forjar un bon atac deixant el Piera per sobre el marcador amb un resultat de 35-31.

En el tercer, el Piera va estar molt tou en defensa i va deixar qeu el viladecans anes amb més ganes capa la cistella aconseguint un parcial de 38-43 a favor seu. Després de demanar un temps mort i fent alguns canvis a la defensa, el Piera va aconseguir retallar distancies fins a un 51-54.

El últim quart va ser d’alts i baixos pels 2 equips, ja que tant la seva com la nostra defensa va ser molt igualada, però el Viladecans s’enduien la seva primera victòria de la fase regular deixant el marcador a 61-69..

Parcials:
1r Quart: Basquet Piera B 16-23 C.B. Viladecans Vermell
2n Quart:Basquet Piera B 19-08 C.B. Viladecans Vermell
3r Quart: Basquet Piera B 16-23 C.B. Viladecans Vermell
4t Quart: Basquet Piera B 10-15 C.B. Viladecans Vermell

Jugadors: Raúl Alonso, Arturo Cardenal, Guillem BlancoMarti Boquera, Jan Boada, Carlos Morillo, Joel Terron, Sergi Coral, Didac Rodriguez, Arnau Cesar i Llorenç Serrataco.

Entrenador: Omar El Fedli i J.David Muñoz