Cadet Masculí – Fase Regular (Jornada 7)

Cadet Piera A 49-48 CB Castelldefels 0304

 

Partit negre en atac amb poc encert de cara a cistella.

Començem el partit sòlids enrrere però poc determinants en atac, tònica que es mantindria durant tot el partit.
Acabem el primer quart guanyant per només 5p.

El segon quart es va jugar amb més concentració i amb més serietat que el primer, fet que ens va portar al descans amb una ventatge de 9 punts

Començem la segona part donant un cop sobre la taula, fent un tercer quart esplendit arribant a col·locar-nos a 15 punts.
Un cop arribat a aquest punt, en comptes d´acabar de rematar el partit vam deixar que el Castelldefels cregués que tenia oportunitats encara i ho va aprofitar. Finalment acabem el tercer quart amb una ventatge de 10 punts però amb la sensació de que el partit es complicaria per la bona tendència que estava tenint el rival.

Efectivament, les sensacions que teniem es van fer realitat. Vam deixar de produir punts i vam deixar la nostra cistella desprotegida. Un deja vu de les nostres dues derrotes anteriors.
Només vam aconseguir ficar 7 punts en els últims 10 minuts vers els 16 punts que vam encaixar.
Finalment, i a diferencia del dos partits perduts anteriorment, vam saber jugar amb el crono i amb atacs llargs.
Una última defensa impecable ens va donar la victòria per la mínima en un partit on vam voler complicar-nos per no acabar d´enllestir el partit quan tocava.

RESULTAT QUARTS (Local-Visitant):

1er: 13-08
2n: 14-10
3er: 15-14
4rt: 07-16

Jugadors: Adrià Valle, Arturo Cardenal, Moha El-Fedli, Gabriel Serra, Elmer Monleón, Pol Rión, Arnau Cèsar, Marco Mosquera, Aleix Àrias i Daniel Pulido.

Entrenadors: Daniel Becerra.