Cadet Masculí – Fase Regular (Jornada 6)

Els Monjos B.C 60-56 Cadet Piera A

 

Partit contra un equip que sempre ens competeix.
Comencem adormits el partit, com ja comença a ser costum últimament. Ens costa arrencar i els Monjos van agafant ventatge. Acabem el primer quart a -7 punts, resultat que encara es positiu per nosaltres donat la diferencia d´intensitat que tenien ells vers a la nostra.
El partit entra en una dinámica que es mantindria fins al final pràcticament. Monjos agafant ventatges de +10 punts, nosaltres pujant intensitat i retallant fins a col-locarnos a 2-3 punts per tornar a dormir-nos i haver de tornar a lluitar per retallar distància.

Finalment, després d´anar perdent durant tot el partit ens col-loquem a tan sols 2 punts a falta de 2 minuts per acabar el partit. Moment de màxima desconexió on ens van fer un parcial de 8-0 que ens tornava a allunyar de la victòria.
En un últim intent i tirant d´amor propi, vam fer una última empenta que ens va col-locar a 4 punts acabant així finalment.

Segon partit que no volem guanyar per falta d´intensitat i de concentració on no ens vam mereixer en cap moment portar-nos el partit.

Jugadors : Adrià Valle, Arturo Cardenal, Moha El-Fedli, Gabriel Serra, Elmer Monleón, Pol Rión, Arnau César, Marco Mosquera, Aleix Arias i Daniel Pulido

Entrenadors: Dani Becerra i Anna Riba.