CADET MASCULÍ A FASE REGULAR JORNADA 13

Bàsquet Piera vs Els Monjos BC … 74-42

Arribem a la penúltima jornada sent líders en solitari i sabent que, guanyant aquest partit, quedariem campions de lliga.
Amb aquesta premisa, afrontem el que per nosaltres és el partit més important de la temporada amb màxima serietat i concentració contra un digne rival, Els Monjos, equip que sempre ens dóna guerra i que mai baixa els braços.

Comença el partit amb un intercanvi constant de canastes per part dels dos equips que s´acabaria decantant al nostre favor fruit d´una alta pressió i intensitat.
Acabem doncs el primer quart guanyant d´once punts i dominant clarament el partit.

Tot això va canviar en el segon quart, on Els Monjos van començar a defensar amb prou eficàcia com per tallar la nostra ratxa anotadora i fer bones transicions en atac que van fer que marxesim al descans guanyant
per una justa ventatge de 6 punts.

Després d´un intercanvi d´idees i sensacions al vestuari, vam recobrar l´esperit i l´orgull que ens defineix i vam sortir a enllestir el treball de tota una temporada.

Gràcies a aquest esperit, fem una de les millors segones parts de tot el campionat, fent un tercer quart francament bo ons ens col-loquem a 16 punts i amb la sensació de que tot ens sortiria.

Finalment, es fa un últim quart per enmarcar on va predominar un esplèndid treball defensiu. Això ens va permetre poder fer bones transicions en atac que el nostre rival no va poder aturar.
Després de lluitar-ho de valent, acabem guanyant el partit amb solvència i proclamant-nos campions.

Orgull, treball en equip, companyerisme, dedicació i amor per aquest esport han sigut els ingredients que ens han fet guanyar aquesta més que merescuda lliga.

RESULTATS QUARTS (local-visitant):
1r parcial: 23-12
2n parcial: 10-15
3r parcial: 22-12
4t parcial: 19-3

Jugadors: Adrià Valle, Arturo Cardenal, Mohamed El-Fedli, Gabriel Serra, Elmer Monleón, Pol Rión, Marco Mosquera, Aleix Árias, Daniel Pulido, Arnau Cèsar.

Entrenador: Dani Becerra y Anna Riba.