Cadet Masculí – Fase Previa Nivell B (Jornada 7)

C.B. Igualada C 65-75 Bàsquet Piera

 

Primer matx en el que l’equip va arribar a la tensió de la pròrroga després de fer un partit d’alts i baixos.
Els jugadors del Piera van sortir molt motivats i dominadors, però que a partir del minut 7 es van començar a veure pèrdues de concentració dels nois. El que podria haver acabat amb un parcial de +10 pels visitats finalment va ser un apurat +1 (1-17). El segon quart va ser molt escuet a nivell d’anotació amb el visitants realitzant una bona defensa, però un mal atac, deixant un marcador a la mitja art de 26-30.
Al tornar del descans els primers punts es van fer esperar altre vegada, però poc a poc l’Igualada va anar aprofitant els errors dels nostres jugadors fins aconseguir capgirar el marcador i finalitzar la tercera part 48-46. A l’últim parcial al Piera li era difícil mantenir-se connectat i els 10 minuts van consistir en un estira i arronsa que a falta de 20 segons per esgotar el temps es va decantar cap als pierencs gràcies a un triple, però que no van saber mantenir i gràcies a un altre triple va dur el partit a la seva primera pròrroga de la temporada.
Després de la primera cistella dels locals, el Piera va ser conscient de que si volia que el partit fos seu s’havia de posar les piles, i ràpidament va ressorgir l’equip ràpid i amb ambició de guanyar que finalment va aconseguir que el resultat final del partit fos 65-75.
Esperem que aquest partit hagi servit per fer veure als nostres jugadors que no poden baixar el ritme ni un moment, ja que això els pot portar la diferència d’una victòria sobrada a una derrota, en alguns casos merescuda. Seguirem treballant!
Jugadors del bàsquet Piera: Adrià Valle, Arturo Cardenal, Mohamed El-Fedli, Guillem Blanco, Martí Boquera, Carlos Morillo, Elmer Monleón, Pol Rión, Dídac Rodríguez, Arnau César, Marco Mosquera i Daniel Pulido.
Entrenadors: Daniel Becerra i Anna Riba.