Cadet Masculí – Fase Previa Nivell B (Jornada 6)

 Bàsquet Piera 70-76 Serra Casal Vilafranca Blanc

 

Primer partit de la segona volta on el Piera es tornar a enfrontar amb un dels equips més forts de la lliga, el Vilafranca.
Els jugadors van sortir a pista concentrats jugant amb ordre i aturant amb èxit els atacs del contrincants deixant un marcador ajustat de 12-16. Al segon parcial, però els vilafranquins van apretar la seva defensa aturant el bot dels pierencs i tallant els seus passis; a més a més, la desconcentració dels locals els va fer disminuir la intensitat  anant a la mitja part amb un resultat 29-41.
Quan va tornar a pista el Piera va començar a jugar tal i com sap, empoderat amb les seves capacitats i va ser capaç de tornar a competir en un estira i afluixa, que tot i encara deixar una distància de 13 punts a la puntuació total del marcador va fer un parcial 14-15. A la quarta part, els pierencs van aconseguir dominar el partit mantenint la seva intensitat, sobretot en defensa i també amb l’endoll de tirs de 3. Tot i l’esforç final i guanyar l’últim parcial, no va ser prou com per retallar la distància al marcador i capgirar-lo. Resultat final 70-76.
Partit significatiu on els nostres jugadors van poder veure que amb constància, treball i confiança és possible retallar grans distàncies al marcador, i que un parcial de descontrol pot ser prou com per perdre el partit. Tot i això, marxem amb bon gust de boca. Seguirem treballant!
Jugadors del bàsquet Piera: Adrià Valle, Arturo Cardenal, Mohamed El-Fedli, Martí Boquera, Gabriel Serra, Elmer Monleón, Joel Terrón, Pol Rión, Arnau César, Didac Rodríguez i Daniel Pulido,
Entrenadors: Daniel Becerra i Anna Riba.