Cadet Masculí – Fase Previa Nivell B (Jornada 4)

 C.B. Martorell 1 73-50 Bàsquet Piera

Quart partit de la temporada, en un horari fora de l’habitual i amb un resultat dur.

Els jugadors van sortir a pista de manera general tensos i desconcentrat, cosa que va generar por i manca de consistència en l’atac i poca intensitat en la defensa generant un parcial en el qual el Martorell es va col·locar capdavanter +13 punts.
Tot i aquest inici, durant els següents dos quarts, el Piera va ser capaç de connectar-se i jugar amb les armes de les que disposen per finalment retallar de manera notable la distància al marcador.
De totes maneres, la insistència constant del Martorell i el seu joc de contacte van fer que els nostres jugadors es desconcentressin resultant una puntuació final de 73-50.

Cal que el Piera segueixi treballant i entrenant durament per tal de sortir als partits totalment confiats de les seves capacitats i poder seguir demostrant tot el seu potencial cada vegada que trepitgi la pista.

Jugadors del Bàsquet Piera: Arturo Cardenal, Mohamed El-Fedli, Martí Boquera, Gabriel Serra, Elmer Monleón, Pol Rión, Marco Mosquera, Aleix Árias, Daniel Pulido, Adrià Valle i Didac Rodríguez.
Entrenadors: Daniel Becerra i Anna Riba.