Cadet Masculí – Fase Previa Nivell B (Jornada 2)

 Bàsquet Piera 76-52 C.B. Esparreguera B

Primer partit de l’equip jugant a casa amb una objectiu concret, millorar la defensa de la jornada anterior.

El Piera va sortir dominant i durant els primers 5 minuts de partit no va permetre que l’Esparreguera anotés; i juntament a un atac intens, va distanciar-se notablement en el marcador. Des de bon principi els locals van haver de treballar per aturar els atacs en penetració d’un parell de jugadors visitants i això es va començar a notar en faltes de tir lliure tirades.
Després del descans de la mitja part, el Piera va disminuir la intensitat en defensa i en l’atac, cosa que es va poder comprovar en l’augment dels resultats dels contrincants i en la creixent dificultat en l’anotació de punts. Durant l’últim parcial, però l’equip es va tornar a reactivar i poc a poc i va tornar a lluitar.
Bona feina feta, però hem d’estar molt pendents de no disminuir la intensitat tan en atac com en defensa. Seguirem treballant!
RESULTATS QUARTS (local-visitant):
– 1r parcial: 20-9
– 2n parcial: 24-13
– 3r parcial: 13-17
– 4t parcial: 19-13
Jugadors del bàsquet Piera: Arturo Cardenal, Mohamed El-Fedli, Guillem Blanco, Martí Boquera, Gabriel Serra, Elmer Monleón, Pol Rión, Arnau Cèsar, Marco Mosquera, Aleix Árias, Daniel Pulido i Adrià Valle.
Entrenadors: Daniel Becerra i Anna Riba.