CADET MASCULÍ B – FASE REGULAR (JORNADA 9)

Bàsquet Piera B 63-44 Nou Bàsquet Olesa A

 

Cinquena victòria consecutiva del Cadet B contra un Nou Bàsquet Olesa A que no va poder endur-se la victòria tot i que va guanyar als Pierencs en la primera volta de 2 punts.

El Cadet B feia dues setmanes que no jugava, i es va dedicar a preparar el partit, ja que rebíem a casa els líders de la lliga era de molt important endur-se la victòria per poder escalar posicions i tenir oportunitats per posar-se primers.

Els pierencs van sortir a pista amb moltes ganes d’endur-se la victòria, i posant en practica els entrenaments passats van aconseguir fer un primer parcial de 17-08 a favor dels d’Omar i J. David, però en una manca de defensa en el segon parcial va fer que els Olesans es posin només a 6 punts fent un parcial de 12-15 a favor dels visitants i deixant el marcador amb un 29 -23.

Després del descans els pierencs i Olesans van sortir a pista amb molta força fent que el tercer parcial l’acabes guanyant el Piera 15-14 amb un resultat de 44-37, i en el últim quart, amb un esforç molt gran dels locals i amb un súper ambient a la graderia, el Cadet B va aconseguir tancar el partit amb un parcial de 19-07 deixant el marcador en un 63-44.

1r Quart: Basquet Piera B 17-08 Nou Basquet Olesa A
2n Quart: Basquet Piera B 12-15 Nou Basquet Olesa A
3r Quart: Basquet Piera B 15-14 Nou Basquet Olesa A
4t Quart: Basquet Piera B 19-07 Nou Basquet Olesa A

Jugadors: R. Alonso, A. Cardenal, G. Blanco, M. Boquera, J. Rafecas, C. Morillo, S. Coral, A. Cesar Ll. Serratacó i E. Gutierrez.

Entrenadors: Omar El Fedli i J. David Muñoz.