CADET MASCULÍ A FASE REGULAR ÚLTIMA JORNADA

CBC Castelldefels 0304 vs Bàsquet Piera … 45-49

Última jornada de lliga on ja no ens jugavem res al tenir els deures fets de la setmana anterior. Tot i així sortim amb ganes de guanyar l´últim partit per acavar amb bon gust de boca.

Comencem molt ficats i concentrats, clarament superiors al rival i molt sòlids, en atac però sobre tot en defensa. Acabem el primer quart 9 punts per sobre i amb molt bones sensacions.

Fruit d´aquesta confiança l´equip es va relaxar i va deixar d´estar tens a la defensa. Això va fer que ens crees certa desconfiança també en l´atac i que el Castelldefels, qui es jugava poder quedar subcampió,
va saber aprofitar per apropar-se al marcador i fent que ens anessim al descans només 3 punts per sobre i amb la moral pel terra.

Comença la segona part i res canvia, l´equip estava K.O i ens fiquem per darrere al marcador, acabant el tercer quart 1 punt per sota.

Arribem a l´últim quart, ja no del partit, sino de la temporada, i els nostres no estaven disposats a acabar amb males sensacions. Ens col-loquem a -7 punts al minut
7 i fem un canvi de xip. Comencem a pressionar, a fer bones defenses i robant 3 pilotes decisives fruit d´aquesta intensa pressió. Durant els últims 7 minuts evitem que l´equip contrari
ens fiqui cap canasta i acabem remontant el partit deixant el marcador en un ajustat 45-49 a favor.

Enllestim l´últim partit de la temporada amb més coratje que no pas bàsquet i posem punt i final a una temporada per enmarcar de la que hem d´estar més que orgullosos.

RESULTATS QUARTS (local-visitant):
1r parcial: 7-16
2n parcial: 17-11
3r parcial: 12-8
4t parcial: 9-14

Jugadors: Adrià Valle, Arturo Cardenal, Mohamed El-Fedli, Gabriel Serra, Elmer Monleón, Pol Rión, Marco Mosquera, Aleix Árias, Arnau Cèsar.

Entrenador: Dani Becerra y Anna Riba.