CADET MASCULÍ A – FASE REGULAR (JORNADA 9)

Bàsquet Piera vs Club Bàsquet Ribes… 103 – 41

 

Partit contra un dels equips de la part baixa de la classificació i que a priori no havia de suposar una gran dificultat pels nostres jugadors sempre i quant no perdessin la concentració.

 

El matx s’inicia amb joc clarament dominat pel Piera que al minut 3 ja s’havia imposat amb un 8-0 i que va arribar al minut 10 amb un diferenciat 29-6. Durant el segon quart els locals es van relaxar una mica, sobretot en la defensa en els 1c1. Els del Ribes ho van saber aprofitar i van començar a augmentar la seva anotació deixant un marcador a la mitja part de 51-23.

 

El tercer període va començar molt marcat per la poca anotació d’ambdós equips, però finalment al minut 4, després d’un temps mort els locals van tornar a arrancar motors apretant més la defensa i aconseguint més faltes i triples en atac. L’últim quart va estar totalment dominat per la dinàmica aconseguida durant els últims minuts del parcial anterior on, finalment, un Piera totalment imparable va deixar sense pràcticament opcions d’anotació als visitants. Marcador final: 103-41.

 

Partit molt bo tant en intensitat com en resultat. Sobretot per la concentració mantinguda durant tot el joc. Destacables però, les ocasions en que els nostres jugadors eren superats en situacions d’1c1, però que finalment van saber ajustar. Hem de seguir treballant el valor en les defenses amb pressió. Molt contents per la feina feta!

 

RESULTATS QUARTS (local-visitant):

  • 1r parcial: 29-6
  • 2n parcial: 22-17
  • 3r parcial: 19-9
  • 4t parcial: 33-9

 

Jugadors del bàsquet Piera:Adrià Valle, Arturo Cardenal, Mohamed El-Fedli, Gabriel Serra, Carlos Morillo, Elmer Monleón, Pol Rión, Marco Mosquera, Aleix Árias, Daniel Pulido, Arnau Cèsar.

 

Entrenadors: Daniel Becerra i Anna Riba.