CADET MASCULÍ A – FASE REGULAR (JORNADA 8)

CIAL GODÓ-CB IGUALADA 45 – 67 CADET PIERA A

Partit molt seriós i intens del Piera,

A diferència dels últims partits, comencem molt ficats, concentrats i intensos. Després de mantenir aquest nivell arribem al final del primer quart amb un avantatge de 9 punts.

Ja al segon quart l´igualada ha volgut fer la seva i ha començat a competir de valent, fent un molt bon parcial i empatant-nos el partit.
Finalment, després de despertar-nos, acabem la mitja part amb un triple llunyà sobre la botzina i 12 punts per sobre.

Tot i saber que havíem d´enllestir el partit tot just sortir al tercer quart, tornem a baixar la intensitat deixant que el rival es col·loqués només a 5 punts. Acabem el quart 8 punts per sobre perdent aquest parcial.

Comencem doncs l´últim quart guanyant per la mínima i sabent que si ens tornàvem a quedar adormits el partit es podia acabar escapant. Finalment, amb molt d´esforç i un gran sacrifici en la pressió defensiva aconseguim fer un esplèndid últim parcial aconseguint així emportar-nos una merescuda victòria contra un rival que mai ens ho posa fàcil.

RESULTAT QUARTS (Local-Visitant):
1er: 08-17
2n: 15-18
3er: 14-10
4rt: 08-22

Jugadors: Adrià Valle, Arturo Cardenal, Moha El-Fedli, Gabriel Serra, Elmer Monleón, Arnau Cèsar, Marco Mosquera, Aleix Àrias i Daniel Pulido.

Entrenadors: Daniel Becerra i Anna Riba