CADET MASCULÍ A -FASE REGULAR- (JORNADA 11)

Bàsquet Piera vs Club Bàsquet Sitges… 86-51

 

Partit contra un dels equips de la part baixa de la classificació tot i que ens van guanyar a casa seva.

 

Joc iniciat base de triples on els locals es van situar a 8 punts ja al minut 2 de joc. Poc a poc els visitants van començar a entrar en calor deixant una primera part 16-13.

Durant el segon quart els locals es van entrar en una bona dinàmica d’atacs, però progressivament van afluixar en defensa, cosa que va permetre que el Sitges al minut 5 seguís mantenint-se a 3 punts. Després d’un temps mort els nostres nois finalment van tornar a arrencar motors i van arribar a la mitja part amb un marcador 38-28.

 

El tercer període va començar amb un Piera clarament dominador amb bons atacs i bones defenses que ràpidament va distanciar-se en punts. El parcial va finalitzar amb una falta de triple a l’últim segon amb els 3 tirs lliures pertinents encistellats.

L’últim quart va seguir la dinàmica aconseguida durant els últims minuts del parcial anterior on els pierencs seguien ferms en defensa generant finalment bons atacs. Marcador final: 86-51.

 

Victoria merescuda on els nostres nois van saber imposar-se davant el temor a la derrota anterior a casa el Sitges. Remarcar l’inici de joc interior més marcat i que hem de seguir treballant per complementar el ja nostre conegut joc exterior. Molt contents per la feina feta!

 

RESULTATS QUARTS (local-visitant):

  • 1r parcial: 16-13
  • 2n parcial: 22-15
  • 3r parcial: 20-10
  • 4t parcial: 28-13

 

Jugadors del bàsquet Piera: Adrià Valle, Arturo Cardenal, Mohamed El-Fedli, Gabriel Serra, Elmer Monleón, Pol Rión, Marco Mosquera, Aleix Árias, Daniel Pulido i Arnau Cèsar.

 

Entrenadors: Daniel Becerra i Anna Riba.