CADET MASCULÍ A -FASE REGULAR- (JORNADA 10)

Bàsquet Llor B vs Bàsquet Piera … 62 – 92

Partit molt seriòs del Piera tot i el començament nefast.

Comencem el partit moralment tocats pel fet d´haver de jugar en una pista transversal per culpa del temps atmosfèric.
Les sensacions ja a l´escalfament no eren bones i finalment es van fer realitat un cop iniciat el partit.
Parcial d´11-0 en contra i temps mort als 3 minuts de joc. Fem canvi de xip i despertem a temps. Bona pressió, bons atacs convinatius i bones defenses ens fan salvar el quart en un 19-20 a favor.

A partir d´aquí tot va anar més o menys rodat. No vam baixar la intensitat ni la pressió (concedint alguna canasta fàcil fruit d´arriscar massa en una pista tant petita) i acabem la primera part deu punts per sobre del Llor, equip que ha fet una evolució gegant des del partit de la primera volta i que no ens ho va posar gens fàcil.

Amb el coneixement de que haviem de sortir a matar el partit al tercer quart per tenir un final de partit sense ensurts, vam fer un dels quarts més seriosos i intensos de la temporada, fent un parcial a meitat de quart de 0-15 a favor i acabant el tercer període 21 punts per sobre, encarrilant el partit cap a la victòria.

Finalment, a l´últim quart fem una última empenta aprofitant que el Llor estava noquejat després del gran esforç que van fer durant tot el partit i acabem el partit amb un resultat ampli i còmode.

Acabem un partit on era molt fàcil confiar-se i portar-nos un ensurt però que finalment resolem amb solvència i ens portem una victòria merescuda d´un poble que respira bàsquet per tot arreu.

Ara toca dues setmanes de descans i un torneig pel mig que segur que ens servirà per seguir sumant experiències i que ens farà millorar com a equip.

RESULTATS QUARTS (local-visitant):
1r parcial: 19-20
2n parcial: 16-25
3r parcial: 16-27
4t parcial: 11-20

Jugadors:Adrià Valle, Arturo Cardenal, Mohamed El-Fedli, Gabriel Serra, Elmer Monleón, Pol Rión, Marco Mosquera, Aleix Árias, Daniel Pulido, Arnau Cèsar.

Entrenador: Dani Becerra