B. Piera 44 – 75 C.B. Sant Andreu

Segon partit de l’equip amateur masculí, el primer d’aquesta temporada, arriba aviat. Arribar a jugar un partit ja ha sigut un repte abans de sortir a la pista, tant per aconseguir els nostres propis jugadors com per aconseguir un rival, així que no val a discutir nivells perquè les oportunitats van escasses. Tots sabíem que els visitants serien superiors, però ningú va arronsar el nas en saber-ho.

El partit comença fatal pels interessos locals, el Sant Andreu encistella amb molta facilitat i el Piera no és capaç de destapar la cistella dels visitants. El primer quart acaba amb un parcial de 4 a 21, que hauria esmicolat a qualsevol, però no a una colla de motivats de quaranta i tants! El segon quart és semblant al primer però amb certs detalls de millora. Anem al descans amb un 10-37.

A la represa hi ha una lleugera inflexió, ja som capaços d’oblidar-nos del marcador i desplegar un joc més valent, sense tanta tensió, el que fa que ens facin més punts però que siguem capaços d’anotar més en un sol quart que en la suma dels dos primers.
Amb tot perdut sortim a gaudir més encara del darrer quart, els visitants per la seva banda ja es veien amplis guanyadors, el que va provocar certa relaxació, mentre que els locals van trobar pólvora en cada jugada, aconseguint guanyar aquest darrer quart 23-16, que posava al marcador el definitiu de 44-75.

Agraïr al Sant Andreu la seva visita i el fair play.

Piera: Oscar, Carlos U, Arturo, Dani, Fran, Sergi, Xavi, Carlos D, Charly, Efrén
Entrenador: Àngel i Carlos D.

Piera, 27-10-2019