AMATEUR FEMENÍ

Veteranes Castelldefels 28
Amateur Femení Piera 27

Juguem en una pista molt gran, fet que d’entrada provoca que el marcador sigui més curt de l’habitual. El primer quart ha estat d’intercanvis per perdre la por i aprendre’s les mesures de la pista i veure que les contrincants eren del nostre nivell. Amb això hem aconseguit posar-nos per davant ja que les locals només fessin una cistella i un tir lliure, i és que avui la defensa ha estat la nostra millor aïllada. A la mitja part el marcador ja s’havia ajustat quedant-nos un punt per sota. A l’inici de la segona part hem tingut un bon parcial per cada banda, aconseguint acabar amb un mínim avantatge que al darrer quart es revertiria a favor de les locals que han aconseguit guanyar per la mínima. Com deia, el millor que hem fet ha estat la defensa, provocant en alguns casos que les locals acabessin la possessió, hem tingut el rebot i fins hi tot hem interceptat algunes pilotes que ens han permès sortir al contraatac. El pitjor ha estat el desencert en els tirs lliures, que al tram final del partit i amb les locals amb bonus hagués estat suficient per donar la volta al resultat. Tant com alguns errors de precipitació en algunes passades, provocat pels nervis, que han propiciat pèrdues de pilota i contraatacs que les locals han aprofitat al màxim.
Molt contentes de l’aptitud i el compromís de l’equip i amb més ganes de seguir amb aquesta experiència que ha donat una segona oportunitat a jugadores que havien penjat les bambes de bàsquet.

Piera: Alba Morales, Anna Gallego, Anna Riba, Raquel Gallego, Marta de Santos, Begoña Grande, Yolanda Cabanas, Ruth Montserrat, Ester Herrera, Marta Domènech i Noemí Sánchez
Entrenadors: Paco Díaz, Àngel Juan i Xavier Albert