29/11 Abrera 74 – 73 Amateur

Convidats a jugar a Abrera un divendres nit pel nostre company Efrén que milita en els dos equips, ens avisa que l’equip local alinearà jugadors joves, així que prenem mesures i convoquem a Omar, Adri Tàrrega i Àlex Juez per baixar la mitjana d’edat del nostre equip veterà plegat de baixes.
El partit comença com de costum, amb el Piera per sota el marcador però mantenint la distància de seguretat, esperant que el rival s’adormi per donar-li l’estocada final. Fins a 18 punts d’avantatge va arribar a tenir l’Abrera, però el marcador era com un acordió, es reduïa a 10 punts amb certa facilitat. Fins que a falta de 5 minuts pel final el Piera es va veure amb prou força per endur-se el partit. A falta de 5 segons, 1 punt per sota i possessió pierenca. Temps mort! Parlem, pissarra, tàctica i crit de guerra.
Fins aquí vam arribar. El marcador no es va moure, perquè la defensa local, sense cometre falta va impedir el llançament des de la línia de tir lliure que buscàvem per provocar la prorroga i així poder anar a dormir més tard encara. No vam guanyar, però va ser el partit que més s’hi ha acostat mai.
La combinació entre jugadors joves i no tant joves va funcionar a la perfecció, allà no hi havia edats, hi havia jugador i companys. I tot i que no havíem fet mai un entrenament tots junts, no es va notar i vam sortir com no podia ser d’una altre manera, contents amb l’experiència i pensant en la propera.

Piera: Charly, Sergio, Arturo, Adrià, Efrén, Àlex, Xavi, Duarte, Ullate i Omar
Míster: Àngel Juan