SÈNIOR MASCULI FASE REGULAR (JORNADA 24)

Bàsquet Piera vs Serralleria Berguedana Bàsquet… 42-54

 

Partit que presenta important contra els tercers classificats de la lliga. Si el Piera jugava bé les seves cartes i es mantenia concentrat era possible plantejar-se una ajustada victòria.

 

El partit s’inicia amb un lideratge al marcador del locals que fins al minut 8 anaven capdavanters al marcador, deixant un resultat 14-15. El joc segueix amb un Berga que es va anar fent dominador del joc i un Piera que cada vegada confiava menys en si mateix donant la sensació de que estar per sota del marcador assegurava una derrota segura. Finalment arribem a la mitja part amb un marcador 22-30 i un jugador menys a banqueta.

 

La segona part s’inicia absolutament dominada pels visitants. Males preses de decisions, poca intensitat en defensa, pràcticament nul encert a cistella i la repartició de faltes no sempre correcta van finalitzar amb un frustant parcial de 4-12. A l’últim període, el joc seguia ballant al ritme dels berguedans però ja era més equilibrat. Finalment en l’últim minut i mig es va començar a intuir lleument la dinàmica del Piera que va ser capaç d’anotar 11 punts retallant una distància que al minut 7 era de 22 punts. Resultat final 42-54.

 

 

Partit trist on els nostres jugadors van deixar de creure en les seves capacitats i el seu joc. Vam tornar a entrar en les sensacions de principi de temporada. A falta de 2 jornades per acabar la lliga es va trencar la promesa feta des del canvi a nivell d’entrenadors, no perdre cap partit a casa. Intentarem seguir treballant de cara als dos últims partits.

 

 

RESULTATS QUARTS (local-visitant):

  • 1r parcial: 14-15
  • 2n parcial: 8-15
  • 3r parcial: 4-12
  • 4t parcial: 16-12

 

Jugadors del bàsquet Piera: Eloy Lavado, Dani Becerra, Roger Claraso, Fran Vaz, Jonathan Garriga, Ferran Claramunt, Xavi Fernàndez, Marc Font, Carlos Duarte, Miquel Ribas i Mohamed El-Fedli.

 

Entrenadors: Francisco Díaz, Emili Díez i Anna Riba.