15/12/2019 INFANTIL MASCULÍ 72 – CB ARTÉS 56

Repte complicat contra un dels rivals més potents i complets de la categoria en el que els petits detalls resulten encara més fonamentals per decantar la balança al marcador.

Els primers instants de partit han sigut tota una declaració d’intencions: la igualtat de forces entre tots dos equips seria la tònica predominant en tot moment.
Les defenses s’imposaven sensiblement als atacs i la intensitat en tots dos costats de la pista ha estat prou elevada.
Prova d’això són els resultats a la finalització de les dues primeres parts (18-11) (31-27).

La posada en escena per part dels nostres jugadors a la tornada del temps de descans ha sigut clau en el desenllaç final del partit.
La defensa col·lectiva local s’ha imposat a l’atac rival, recuperant diverses pilotes que han provocat ràpids contraatacs i controlar el ritme de partit. Aquest fet ens ha permès obrir una escletxa al marcador (54-39).

La distància al marcador ha propiciat un canvi en el ritme de joc dels nostres jugadors, reduint el ritme frenètic amb el qual havíem disputat la part anterior. Intercanvi de cistelles i control de la situació de partit.

Victòria 72-56

Bones sensacions a nivell general gràcies al pas endavant demostrat per tots els jugadors. No ens aturem, seguim treballant!

Bàsquet Piera: Joan, David, Jorge, Gorka, Martí, Biel, Edgard, Jordi, Haytam, Rida i Brayan.
Entrenadors: Àlex Juez i Adrià Valle.

…Never too high, never too low…