1/12/2019 IGUALADA B 34 – INFANTIL MASCULÍ 80

La sortida a pista per part dels nostres jugadors ha estat tota una declaració d’intencions.
Ens havíem enfrontat al mateix rival únicament 24h abans i era fonamental entrar amb bon peu al partit. I així ha sigut.

L’equip ha sortit molt endollat en defensa exercint una elevada pressió que ha permès recuperar pilotes en zones de perill i anotar amb relativa facilitat i dominar el ritme del partit, tancant el parcial del primer període amb un resultat de 4-28

El segon període torna a ser una lliçó per tots nosaltres. La relaxació provocada per la diferència al marcador provoca desajustos defensius, descontrol del rebot i pèrdua d’efectivitat en atac. Això és aprofitat per part del nostre contrincant, establint un període molt més equilibrat (10-14) que es decanta a favor nostre gràcies a determinades accions individuals

El descans ens ha permès aclarir de nou les idees i imposar el nostre ritme de joc a tots dos costats de la pista, anotant amb un alt percentatge d’efectivitat i tancant la nostra cistella. La millora es veu reflectida en un parcial favorable de 9-19.

L’última part del partit ha resultat una continuació de la dinàmica del periode anterior, tant ofensivament com en defensa, col·locant al marcador el resultat parcial de 11-19.

Bones sensacions a nivell general gràcies al pas endavant demostrat per tots els jugadors. No ens aturem, seguim treballant!

Resultat final> Igualada B 34 – Bàsquet Piera 80

Bàsquet Piera: Joan, David, Jorge, Gorka, Martí, Biel, Edgard, Jordi, Haytam, Rida i Brayan.
Entrenadors: Àlex Juez i Adrià Valle.

…Never too high, never too low…