09/11 Infantil Masculí 80 – CB Llívia-Puigcerdà 35

Partit molt seriós i complert en la seva gran majoria per part dels nostres jugadors envers un dels rivals més complicats de la categoria perjudicats en gran mesura per les baixes.

El primer quart de partit ha estat força equilibrat, on tots dos equips han intentat trobar el seu lloc a la pista i imposar el ritme de joc. La qualitat individual dels nostres jugadors permet tancar el primer període amb un avantatge de +7 (19-12).

L’alta efectivitat ofensiva, transicions ràpides al contraatac i un bon nivell defensiu col·lectiu permeten trencar el partit al segon quart amb un contundent parcial de 26-8 situant al marcador  el resultat 45-20.

Aquesta mateixa dinàmica va ser la tònica del tercer quart, resultant clau no abaixar en cap cas el nivell d’intensitat mostrada durant el transcurs del quart anterior. Això permet establir de nou un parcial molt favorable als nostres jugadors (23-5).

La fluïdesa i la intensitat en tots dos costats de la pista es veu reduïda molt possiblement per una certa relaxació propiciada per la diferència al marcador i, per tant, comporta una reducció d’accions de mèrit per part dels nostres jugadors. El parcial del darrer quart és de 12-10, situant al marcador com a resultat final 80-35.

Bones sensacions a nivell individual i col·lectiu reflectides en la passa endavant dels nostres jugadors en forma de confiança per aportar al joc en totes les seves variants.
Tot i això, el darrer quart ens mostra que cal seguir treballant en busca d’una millora de les nostres prestacions i la capacitat de mantenir-les els 40’ de partit.

Bàsquet Piera: Joan, David, Jorge, Gorka, Martí, Biel, Edgard, Jordi, Haytam, Rida i Brayan.
Entrenadors: Àlex Juez i Adrià Valle.

 

…Never too high, never too low..