02/02/20 Bàsquet Ribes 71 – Sènior Piera 83

Important victòria del sènior a un camp difícil com és el del Ribes. El partit el vem començar enèrgicament amb un parcial de 2-9, l’eficiència en els 1c1 dels jugadors locals més forts ens va portar a un 12-13 pocs minuts després. L’equip va oferir una rotació àmplia per tal de poder estar mentalment a l’altura d’un partit d’aquestes característiques, extranyes.

Al estar tothom fresc vem aconseguir parar les propostes tàctiques del rival, com per exemple, una defensa zonal o una jugada de fons.

El creixement de la inversió de la piràmide poblacional va quedar demostrada quan els jugadors del equip de Sant Pere, molt més experimentats que els nostres, van poder estar tot el partit roçant els límits del reglament del joc. Ja sigui amb comentaris desafortunats, invasions a pista, aturaments del normal i orgànic transcurs del partit… Ja dic, sempre roçant els límits, en la interpretació arbitral en poques ocasions van ser superats i respectem totalment la seva difícil feina.

Tornem a parlar del que ens importa, que és el bàsquet. A falta de 10 segons per terminar el partit, Xavi Fernández anota el seu cinquè triple del dia i amb una diferència de 12 punts sembla estar tot decidit. Però, no… Un temps mort del entrenador local, per preparar una última jugada, ens fa recordar fantasmas del passat i per un moment imaginem en perill la renda aconseguida.